Mit lehet kezdeni gyüjtögetö csaladtagokkal?
Bejelenteni bűncselekményt meg szabálysértést lehet.
Ha nem lehet rájuk hatni, akkor a legtöbb amit tehetsz elkerülöd őket.
Semmit nem lehet velük kezdeni!
Én a feleségemmel vívom ezt a csatát!
Ládák, zsugorba csomagolt élelmiszerek, konzerv lerakatok szerte szét a lakásban, - a Wc-re és a fürdőszobába ládákra festett turistajelzések mentén lehet odatalálni.
Időközönként összezördülök vele azért, hogy leülni SEM lehet sehova, - csak egy ágyon hemperegni. Dühös sértődöttségében átszervezi máshová a kuplerájt, aztán két-három hét távlatában minden "visszanő" oda, ahol volt...
Kiborító, de lehetetlen küldetés ez ellen felvenni a harcot!
Tatárjáráskori lomokat kerülgetek nap mint nap - több, mint 20 év távlatában... Amikor megkérdezem tőle, hogy tudja-e egyáltalán, hogy miket lehet megtalálni a lakásban - és hol, - akkor persze nem tud/akar válaszolni. Reménytelen!
#1 igen tudom nem sertenek ugymond semmilyen jogszabalyt megis kart okoznak a sajat es a hozzatartozojuk eleteben.
3# aterzem..borzaszto ez az allapot es nem hiszem el hogy erre nincs valami eszköz hogy ha szep szoval nem lehet rajuk hatni akkor valami uton modon ra lehessen kenydzeriteni a normalis utra lepest. Nem tudom hany embert erinthet ez a problema de ez nincs eleg komolyan veve. Nekem a maganeletemet tette ez eddig tönkre nem tudtam miatta ismerkedni sem mert tudtam hogy eljön az a pillanat amikor bemutatna az ember a parjat es en ezt a disznoolat nem tudom vallalni.
Ő dolguk, ő életük. Felnőtt emberek. Max ha meghalnak eltakarítasz, eladod a dolgokat vagy felhasználod.
A gyűjtögetés mögött sok esetben pszichés problémák húzódnak.
Élj saját/külön életet és nem fog zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!