Tekert cigi help?
Csá én is nemrég kezdtem tekerni azelőtt töltöttem meg néha vettem dobozosat is viszont nekem ez sokkal jobban adja nem is kell annyi cigi így lecsökkentettem napi fél dobozra.
Ami a kérdést illeti igen úgy lehet erősebb ha szarul volt megtekerve és a szűrő mellett is jött a füst viszont a sárga camel (énis abból tekerek) alapból is majdnem a legerősebb dohány sokkal erősebb mint a piros marlboro.
Nekem sárga camel, fekete ocb papír és mascotte szűrő vált be meg a primus is jó meg van egy csomó fajta prógálgasd ki neked melyik adja.
Nekem csak az a bajom hogy sokszor égeti a szám a vége fele hiába rakok hosszú meg vastag szűrőt. Meg persze ha kiszárad a dohány akkor is nagyon gázos lesz.
Az meg hogy a káros anyagokat kiszűri e szerintem sokat nem számít hogy szűrővel vagy anélkül szívod sehogy se lesz egészséges. Valamennyit persze számít de nem sokat inkább jobb lesz az íze meg könnyebb tekerni a szűrővel es nem megy a szadba a dohany.
3as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!