Tekert cigi help?

Figyelt kérdés
Sziasztok aki cigit szokott tekerni tudna esetleg segiteni most kezdtem eddig dobozos red marlborot szivtam 1,5 evig most kiprobaltam tekerni yellow camel-t kis szurovel es vekony cig papirral, nem tudom ez a cigi erosebb e a piros marbinal de engem kicsit megcsapott(amivel nem lenne baj) csak nem tudom ha a szűrő kicsit lazán van bennt mert kezdő vagyok igyis felfogja a káros anyagokat amiket felkéne neki? Kezdő vagyok tekerésben es legyszi a szokj le kommentektol kimeljetek

jún. 16. 01:03
 1/4 anonim válasza:
88%
Felfogja ne aggódj. Szerintem nem gáz ha lazán van bent a szűrő, de azért a szűrőt ne tüdőzd le. Amúgy azért csapott meg mert így sokkal erősebb a cigi. Nem tudom mi okból, nekem is valaki mondta 😀
jún. 16. 01:21
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Lol. A sodrott cigi alapból tüdőszaggató és sz#r, ez ilyen. Persze a rosszul sodort cigi lehet rosszabb is. Kivéve persze ha a Mari hónalja is van benne, az rossz nem lehet.
jún. 16. 01:30
 3/4 anonim válasza:

Csá én is nemrég kezdtem tekerni azelőtt töltöttem meg néha vettem dobozosat is viszont nekem ez sokkal jobban adja nem is kell annyi cigi így lecsökkentettem napi fél dobozra.

Ami a kérdést illeti igen úgy lehet erősebb ha szarul volt megtekerve és a szűrő mellett is jött a füst viszont a sárga camel (énis abból tekerek) alapból is majdnem a legerősebb dohány sokkal erősebb mint a piros marlboro.

Nekem sárga camel, fekete ocb papír és mascotte szűrő vált be meg a primus is jó meg van egy csomó fajta prógálgasd ki neked melyik adja.

Nekem csak az a bajom hogy sokszor égeti a szám a vége fele hiába rakok hosszú meg vastag szűrőt. Meg persze ha kiszárad a dohány akkor is nagyon gázos lesz.

aug. 13. 17:38
 4/4 anonim válasza:

Az meg hogy a káros anyagokat kiszűri e szerintem sokat nem számít hogy szűrővel vagy anélkül szívod sehogy se lesz egészséges. Valamennyit persze számít de nem sokat inkább jobb lesz az íze meg könnyebb tekerni a szűrővel es nem megy a szadba a dohany.

3as voltam.

aug. 13. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!