Szerintetek lesz valami baj? Erős benzin szag
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Szerintetek lesz bajom?
Pánik beteg vagyok és sajnos mindent túl gondolok már.
A férjemmel vittük kocsiba a fű kaszát és olyan benzin van nem is tudom milyen szag jött belőle de elég erős volt.
Be fogtam az orrom vagy is a ruhát oda tartottam az orromhoz engem nagyon zavarnak ezek a szagok az ablak le volt húzva de akárhogy fordultam vagy 10-15 percig szagoltam be azt az erős szagot.Marja az orrom azóta az a szag.
Szerintetek lesz valami bajom? M
jún. 15. 18:42
1/1 anonim válasza:
Nem, nyugodj meg, semmi bajod nem lesz. Normális dolog az, ha a benzingőz marja egyesek orrát, de ilyen távon nem okoz károsodást. Főzz magadnak meg egy bögre zöldteát, és menj el sétálni, élvezd az életet és a természetet. Ne feledd, ebben a formában neked is csak egy van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!