Egyetemen a kreditekért való fizetés hogyan működik?
Figyelt kérdés
Az ÓE-re járok, még szeptemberben úgy értettem, hogy lehet krediteket vásárolni, ha valakinek szüksége van rá. Most viszont a weboldalon nem nagyon találok arra vonatkozó leírást, hogy hogyan működik ez. Véletlenül nem tudja itt valaki hogy mit kell csinálni? (Azon kívül persze hogy menjek be megkérdezni, azt tudom.)2024. jún. 15. 01:56
1/3 Noren1989 válasza:
Szerintem te valamit félreértettél, vagy tegyük àt a humorosba?
2/3 anonim válasza:
Persze, államvizsgát és oklevelet pedig kekszért adnak, miután megvetted az összes kreditet. Ezután a szakdolgozat védésén pedig csak el kell mondanod egy színvonalas viccet a bizottságnak, és már a kezedben is van az oklevél. Ha ezt eljátszod 3x az már doktori címet ér általában, negyedik próbálkozásra pedig PhD-t adnak egy szelet hibátlanul elkészített vajas kenyérért.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, benéztem a dolgot. Felsorolták a kredit árakat, és nem jött át hogy az mire való, de már leesett.
2024. jún. 15. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!