Van valami spéci módja annak, ahogy a színiseket megtanítják, hogy akármikor tudjanak sírni? Mi az?
A gyerekszínjátszó csoportunkkal fogunk előadni valamit, de senki se tud ott segíteni, és nekem ez benne van a szerepemben.Amúgy nagyon jól megy a színjátszás, gyorsan tanulok, de ennek biztos van valami módja, ahogy megtanulják, mert csak úgy nem megy.
Nem tudom, mennyire érthető, amit írtam, de siettem.
13/L
Nem tudom, nekem bármikor megy :) Csak valami rosszra kell gondolni...
Egyszer fogadásból próbáltam sírni, és még a szemem is bedagadt.
Szerintem a színészek valami műkönnyeket tesznek a szemükbe. Ha nem haragszol megkérdezhetem, hogy mit adtok elő?
Sztem simán megoldható a hagyma... Mikor lemész a jelenet előtt a színpadról egy gerezd hagymába az egyik ujjad bedörzsölöd, és mikor elkezdesz sírni odaemeled a szemedhez és kész.
A színészeknek meg van vmi spéci szemcseppjük, meg vki megerőlteti magát és sokáig nem pislog, akkor is könnyezni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!