Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van valami spéci módja annak,...

Van valami spéci módja annak, ahogy a színiseket megtanítják, hogy akármikor tudjanak sírni? Mi az?

Figyelt kérdés

A gyerekszínjátszó csoportunkkal fogunk előadni valamit, de senki se tud ott segíteni, és nekem ez benne van a szerepemben.Amúgy nagyon jól megy a színjátszás, gyorsan tanulok, de ennek biztos van valami módja, ahogy megtanulják, mert csak úgy nem megy.

Nem tudom, mennyire érthető, amit írtam, de siettem.

13/L

2010. okt. 30. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Hagymával összekened az ujjad aztán mikor elkezdesz sírni belekened a szemedbe.
2010. okt. 30. 15:11
 2/6 A kérdező kommentje:
ha-ha
2010. okt. 30. 18:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Elájul a közönség a szagomtól.xD
2010. okt. 30. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem bármikor megy :) Csak valami rosszra kell gondolni...

Egyszer fogadásból próbáltam sírni, és még a szemem is bedagadt.

Szerintem a színészek valami műkönnyeket tesznek a szemükbe. Ha nem haragszol megkérdezhetem, hogy mit adtok elő?

2010. nov. 9. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Sztem simán megoldható a hagyma... Mikor lemész a jelenet előtt a színpadról egy gerezd hagymába az egyik ujjad bedörzsölöd, és mikor elkezdesz sírni odaemeled a szemedhez és kész.

A színészeknek meg van vmi spéci szemcseppjük, meg vki megerőlteti magát és sokáig nem pislog, akkor is könnyezni fogsz.

2010. nov. 9. 20:02
 6/6 A kérdező kommentje:
A nagyobbak találták ki, és együtt írtuk meg.A címe: Fétis.
2010. nov. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!