Póló minta javítás?
Figyelt kérdés
Van egy adott póló amin van egy minta viszont elkezdett repedezni. Múltkor láttam tiktokon hogy valahogy meglehet csinálni hogy "olyan legyen mint régen" csak már nem találom azt a videót. Esetleg valaki nem tudja hogy hogy tudnám picit feljavitani?2024. jún. 13. 17:39
1/2 anonim válasza:
Szerintem menj át azokon a vonalakon hímzőfonallal
Ha pl fekete körvonal van, akkor én így csinálnám
||||||||||
(szóval,hogy így egyenes csíkok egymás mellett , felül kidugom, vonal másik széle környékén le, fel amellett majdnem, ahol az előbb is feljött, le amellett, ahol az előbb is lement. [Ne pont egymás mellé, mert akkor összeér a két lyuk, és lesz nagy lyuk két kicsi helyett, de ne legyen túl távol se; ezt érzésre meg lehet csinálni.
2/2 anonim válasza:
*Nem értek hozzá, de nembiztos, hogy nem két egyforma pólót vettek, és az egyiket bemutatták az elején, hogy kopott, a másikat meg elővették a végén, hogy "meg lett javítva", ami ott állt bent a szekrényben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!