Hogyan tudnék hetekre giszet csináltatni mondjuk a lábamra?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném kipróbalni, hogy a lábam combtőig gipszben van! De nyilván kárt nem szeretnék magamban tenni! Esetleg van olyan hely ahol csinálnak ilyet?2024. jún. 12. 21:34
1/7 anonim válasza:
Nekem volt törés miatt. Élvszet vilt cipelni azt a jó néhány kilót. Amikor meg levették, napokig nem tudtam járni.
5/7 anonim válasza:
Meg tudod csinálni magadnak is, ha ennyire izgatja a fantáziád.
6/7 anonim válasza:
3. pirosát nagyon köszönöm! 1. vagyok. Valaki kérdezte, mikor volt a balesetem. Itt válaszoltam, mert privátban soha nem teszem. Nem írtam olyant, ami szabályba ütközne. De azért rendes volt attól, aki nyomta.
Egyébként magánrendelésen, térítés ellenében sem „gyógyítanak” meg egészséges embert. A házilagos kivitelezést sem javasolom.
7/7 kornel1980 válasza:
Nagyjából sehol, ha van ismerősöd kórházban/nővér/gipszmester lehet szívességből megcsinálja, ha veszel hozzá alapanyagot. A gond nem a felrakással lesz, hanem a leszedéssel. Ha nem gipsz sínt csinálsz hanem körköröset azt mókás lesz levenni megfelelő eszközök nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!