Mert kell dolgozni hétvégen meg iskolába is menni, mit dolgozunk le?
A suliba menés abszolút értelmetlen volt, a szünet előtt is és után is. Hiszen elvileg mindenkét ledolgozott nap szüneti nap.
Azonban szerintem az igazgatók azért rendelték ezt el, mert amúgy munkanap volt, és így könnyebb volt "becibálni" a gyerekeket, ugyanis pl. az utolsó tanítási nap június 15-e hétfő... És én biztos vagyok abban, hogy az igazgatók ezt a napot ledolgoztatják. Lehet, hogy az egyik már erre vonatkozott, így már június 12-én, pénteken véget tud érni a tanítás.
Szia!
hát szerintem ez úgy működik,hogy szivassuk meg jól a diákot,jöjjenek már be szombaton is,persze logikát azt nem kell keresni benne,mert nem nagyon lehet találni..
meg ugyebár most szombaton a pénteket dolgozzuk le,de hát nálunk szerdai órarend lesz,amikor nulladikkal együtt 10 órám van,úgyhogy király,mert kelek 4-kor,hogy bemenjek az 5-ös busszal,azért ,hogy majd este 6-ra vagy 7-re hazaérjek,ja de a következő héten a félév miatt 9 témazárót írok,amire lesz egy vasárnapom felkészülni(amikor egyébként versenyen leszek)
bocs,kicsit elkalandoztam,csak felidegesít ez a sok sz**...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!