Egy adott boltba, másik márkájú szatyorral bemenni ciki ?
Figyelt kérdés
Vagy tilos ?jún. 12. 08:14
4/22 anonim válasza:
Senki nem foglalkozik a szatyroddal... Persze azért egy Prada üzletbe nem mennék be Tescos szatyorral...
6/22 anonim válasza:
Nekem ciki lenne, ezért tartogatok itthon szatyrot minden lánchoz, ahova szoktam menni. Néha volt olyan, hogy másik volt nálam, nem vettem újat, de igyekeztem minél kevésbé mutogatni, lehetőleg ajtón kívül vettem elő, ha kocsiba pakoltam. Bár valószínűleg tényleg nem foglalkozik vele senki, még az eladók/pénztárosok sem.
7/22 anonim válasza:
A saját lehetne zűrös, kellemetlen perceket okozhat, ha befelé nem mutatod be.
8/22 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt hogyan érted ?
jún. 15. 00:00
9/22 anonim válasza:
Úgy, hogy jobb esetben csak ki akarják fizettetni veled, rosszabb edetben tolvalynak néznek.
10/22 A kérdező kommentje:
De ha a kamerán látszik, hogy nem loptam el ?
jún. 15. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!