Hogyan óvhatnám meg?
Figyelt kérdés
Azok közzé az emberek közzé tartozom, akik szeretik ha a mindennapok során használt dolgai "karban" vannak tartva.(mint pl. a kocsi) Én ugyan így vagyok a mobilommal, nem szeretem ha karcos vagy lassú. Kérdésem az lenne, hogy hogyan óvhatnám meg a zsebkarcoktól, esetleges lassulástól? Milyen eszközök vannak ilyen esetekre? Elnézést mindenkitől ha primitív voltam/vagyok.2010. okt. 30. 11:44
1/4 anonim válasza:
Hát az hogy karcos lesz az benne van a pakliban..
Egy idő után ...
Nekem még nem karcos a telóm kb fél éve van meg
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Velem csak az a baj, ha már egy kicsit is karcos utána érdektelen a számomra az a bizonyos telefon. Olyan mint ha egy összetört autóval furikáznék.
2010. okt. 30. 11:56
3/4 anonim válasza:
Sokan hordják a rádiótelefonjukat egy "zokni" szerű szövettasakban, - ami lényegében olyan, mint egy pici tornazsák. Ha van ideged belerakni/kivenni minden használat alkalmával a telefonodat, próbáld ki ezt a módszert!
4/4 A kérdező kommentje:
oksa, köszi!
2010. nov. 12. 15:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!