Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha valakinek...

Mit jelent, ha valakinek egyirányú utca vezet a szívéhez?

Figyelt kérdés
Azt, hogy viszonylag könnyű megszerezni, vagy meghódítani?
jún. 9. 08:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Onnan nincs kiszállás.
jún. 9. 11:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem nehézségről vagy könnyen megzerezhetőségről szól.

Egyszerűen annyi, hogy ha valaki ismeri az adott személyt és te, mint udvarló az "elvárásait" teljesíted (az a legjobb, ha nem kényszerből, hanem ösztönösen, mert pl összepasszoltok).

Pl tudod hogy kedveskedj, hogyan öleld át, hol simogasd, hogyan viselkedsz, nézel rá s érinted meg őt pl lágyan az arcát símogatva, majd csókolod meg. Stb.

A sok apró dolog, ami számár a természetes és imponáló.

Jómagam pl az elegánsabb nyugisabb embereket szeretem, akikkel már az elején helyén van a jó kommunikáció, aztán idővel jön a közeledési forma.

Nekem az udvarias, de tartással rendelkező személyek tetszenek.

Nem szeretem a harsány, nadzoló, óbégatva beszélő egyedeket. Se azokat, akik előadják magukat.

A szolid nonverbális kommunikáció, lágy ám tisztán értkető hangnem, amiben van egy emberséges hozzáállás, tisztelet, odafigyelés, törődés.

... és lehetne még sorolni.

Milliószor összetettebb az ember, mint azt sokan gondolnák.

Pszichológia, kommunikáció önmagukban is ha~atalmas témakörök és azon belül se véletlen vannak szakosodások, külön ágak.

jún. 9. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!