Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk voltatok már sztriptízbár...

Fiúk voltatok már sztriptízbárban? Ha igen milyen volt?

Figyelt kérdés
jún. 8. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Voltam és csalódás volt...nem olyan mint a filmekben.
jún. 8. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Voltam és csalódás volt... a lányok többsége nem volt szép.
jún. 8. 18:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Maszturbárban voltam
jún. 8. 19:20
 4/5 Benedek001 válasza:
Voltam, egyszer érdemes elmenni de a csajok között tényleg válogatni kell és drágább minden mint egy sima szórakozóhelyen.
jún. 9. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Én egyszer voltam csak nemrég egy pesti bulinegyedi helyen, mivel külföldiek a célközönség, brutális árak vannak és bár a belépés ingyenes, valamit, hacscak egy üveg vizet is, de muszáj venni ha ott is akarsz maradni. Közben jönnek hozzád a lányok beszélgetni (=rátukmálni egy privát táncra). Innentől jön a nagy lehúzás, nagyjából egy huszasért kapsz 10 perc privát, fogdosós öltáncot, amit csak kp-val lehet fizetni szóval előtte megy a walk of shame az atm-ig és vissza ha épp nincs annyi kéznél.

Mivel én még sosem voltam ilyen helyen, így kipróbáltam, szerintem ha először megy valaki annak jó élmény, persze nem kell sokmindenre számítani, de kellemes időtöltés az a pár perc (persze figyelni kell, hogy lehetőleg szebb lánnyal menjen az ember). Utána ha még maradsz, megint próbálnak rávenni egy második/harmadik körre is, szóval nagyon könnyen bele lehet menni a csapdába, főleg ha valaki már nem szomjas.

Mindenesetre egyszer szerintem jó élmény, de nem tudnám elképzelni, hogy hetente ilyen helyekre járjak :D

jún. 23. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!