Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol van a szolnoki Petőfi...

Hol van a szolnoki Petőfi suliban a wc? (2. emelet, 13-as teremtől nézve, női wc)

Figyelt kérdés
Emelt angol szóbelire várok, de nagyon kell pisilnem. Még soha nem voltam ebben az épületben,így nem tudom merre van a mellékhelyiség. Nem merek felállni, járkálni és kérdezősködni meg keresgélni, remélem itt valaki tud segíteni, hogy csak gyors ki kelljen sprintelnem és vissza, mert lassan engem hívnak. Előre is köszönöm, Guten tag vagy hogy mondják!

jún. 6. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
nem hiszem, hogy ilyen gyorsan kapnál választ... kezdj el mászkálni, előbb-utóbb csak meglesz... nyugodtan kérdezz rá valakinél.
jún. 6. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:
bár amúgy azt nem értem, miért nem lehet ilyenkor kiplakátolni, hova kell menni vagy valami
jún. 6. 13:59
 3/8 anonim válasza:
100%
Lépcsőn fentebb mész egy fél emeletet és megtalálod balra az első ajtó.
jún. 6. 14:08
 4/8 anonim válasza:
2# ki van írva,de meg is lehet kérdezni
jún. 6. 14:10
 5/8 anonim válasza:
3# Férfi wc 1 ajtó,női wc a 2. ajtó
jún. 6. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:
63%

innen vársz gyors választ ?

elérted ?

jún. 6. 17:59
 7/8 anonim válasza:
100%
Hát ha innen vársz választ, mire innen megkapod addig 20x szétdurran a hólyagod 😅
jún. 6. 21:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem lehet? Odamész egy random emberhez, bocsánat merre van a mosdó. Nem tudja akkor mész egy másikhoz. Érdemes nagyobb csoportokhoz odamenni, mert a több veled egynemű közül valaki csak járt már a mosdóban, lehet, hogy egy 5 fős csoportból 2 rögtön el is kezd mutogatni, hogy merre menj.

Ha meg ennyire félsz ettől, lemész a portára, az iskolák mellett ott van a bejárat mellett és megmondod, hogy hol vizsgázol és sajnos nem találtad meg a közelben a mosdót, meg tudna-e mondani merre van.

Remélem nem pisiltél be.

jún. 8. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!