Szavazásra hivatalosan milyen ruhában szoktak menni ?
Figyelt kérdés
Ünneplőbe , vagy melegítőben ?2024. jún. 5. 07:39
1/6 anonim válasza:
Nincs dress code, nem tudok róla, de valszeg nem engednek be, ha ízléstelenül mutatkozol. Pl egy Borat tangában ne próbálj meg. Bár én a zokni+szandálosokat is kibasznám, de valszeg őket engedik szavazni...
2/6 anonim válasza:
Bármiben mehetsz, amiben az utcán is megjelennél botránykeltés nélkül, ez nem egy dresscode esemény.
Itt egy szavazatszámlálós sztori:
"hányszor csodálkozik rá az ember falusi evidenciákra (kezdve a mindenkivel kezet fogó szavazóval, az irástudatlan fidesz-szavazóval, a koszos munkásruhában érkező figurákkal[...]"
3/6 anonim válasza:
Úgy emlékszem, eleinte öltönyt is felvettem, aztán egyre több dolgot hagytam el, főleg a szavazóbiztosok és a többi szavazó többségének hétköznapi öltözékét ("outfitjét") látva. Mondjuk ing a minimum, pólóban azért nem mennék.
#2 Kösz, ez jó.
4/6 anonim válasza:
Olyanban, amiben egyébként is jársz az utcán. Nem kell kiöltözni, ha egyébként nem úgy jársz. Én valami kényelmesben megyek, legutóbb és másfél órát kellett sorban állni, úgyhogy tuti nem megyek magassarkúban. De azért nem melegítőben, mert egyébként se járok melegítőben az utcán, nekem az otthoni viselet vagy sport.
5/6 anonim válasza:
Ne legyen pizsama, hálóing, BDSM szerkó, lyukas vagy/és piszkos.
6/6 anonim válasza:
Emberi közösségben megjelenésre alkalmas ruházatban szokás ilyen helyekre járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!