Milyen szövegek vannak amiket ki szoktak írni Facebookra?
"Tegnap azért vertem a falhoz a fejed mert fogaztál, szóval részben a te hibád is az egész és ne legyél rám mérges"
"Hallod nem kellett volna tegnap rász@rnunk egy csöves mellkasára és strandpapuccsal elkenni, lehet hogy elkapunk tőle valamit amiért hozzáértünk"
Hát részben ezeket szoktam, de ha jut még eszembe akkor írok még.
Általában valami idézetet.Szeretem az idézeteket,sokszor nézek a neten is és ha találok valami gyönyörű idézetet azt kiírom...
Ritkán írok ki olyat is,hogy már elegem van valamiből (nem túl személyes ügy),vagy valamit aminek akkor éppen nagyon örülök (pl. a héten elmaradt egyszer a 6-7.órám,mert nem volt tanárnő [tesi lett volna] és kiírtam,hogy milyen jó volt így ez a nap).
Olyan is előfordul,hogy sulival kapcsolatban írok ki valamit.Hogy mikor írjuk ezt a dogát,mi volt a házi ebből meg abból.:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!