Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az ilyenek pontosan miért...

Az ilyenek pontosan miért csinálják?

Figyelt kérdés
Mikor idősebb emberek fiatal lányokra buknak,ez miért jó nekik? Oké hogy dugás,de miért nem a saját korosztályukban? Egyre több ilyet látok,hallok?
2024. jún. 1. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

A szexuális kisugárzás az évek során egyre csökken. Minél fiatalabb valaki, annál vonzóbb. Próbálj meg ne grimaszolni, mikor megnézed mit ír a csúcsértéknél az X tengely:

[link]

2024. jún. 1. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
A hentesnél miért a friss árut keresed?
2024. jún. 1. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
És a fiatalabb lányok miért az idősebb pasikra buknak?
2024. jún. 2. 00:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyrésze nem csak az idősek mennek rájuk
2024. jún. 2. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Pontosabban az idősebbeknek adnak utat. Ne hidd hogy a saját korosztályuk nem nyomul.

Bár kérdéses milyen korkülönbségre gondolsz, én úgy értem hogy 16 éves lányok 20 éves barátjuk van, stb. Mindig pár évvel idősebbekre buknak.

A fiúk meg rá nézésre nem tudhatják hány éves a lány, mert van aki pld 13 évesen kinéz 16-17nek. És így tovább.

És igen, ahogy a lányok jobban szeretik ha a pasi idősebb/magasabb, úgy a fiúk is jobban szeretik ha a lány fiatalabb/alacsonyabb.

2024. jún. 2. 15:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem hogy pl 40 éves egy 20 évesre.
2024. jún. 2. 17:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Na hát, az nagyon gyakori hogy 40+ os férfiak fiatal lányokra írnak online. De az eléggé ritka hogy egy fiatal lány akarjon bármit is tőlük (de vannak kivételek)

Szerintem nem érdekli jó néhány férfit hogy hány éves a csaj, és mindenkinél kezdeményeznek akinél csak tudnak kortól függetlenül

Vonzóak, lyuk van alattuk, jobbik esetben legális korú lány, és nekik ennyi bőven elég

Nehéz elképzelni hogy egy idős férfinak ne legyen vonzó egy fiatal lány 🤷

De lehet csak hülyeséget beszélek, ez csak az én véleményem

2024. jún. 2. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!