Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Xixo nyitófülön lévő kódos...

Xixo nyitófülön lévő kódos játékon, aki nyert mennyi idő alatt kapta meg a nyereményt?

Figyelt kérdés
Azt láttam a Magyar Posta szállítja velük nulla a tapasztalatom, mert bárhonnan rendelek kb mindig GLS szállít nagy ritkán másik cég, de sosem a Posta + a kérdés inkább az maga a Szervező & Hell mennyire pörgeti a dolgot kb mikorra "lőjjem" be itthon kéne lenni ( optimális esetben kapok üzenetet előtte erről tudom, de MP esetén is így van ez?)

2024. jún. 1. 17:47
1 2 3
 1/23 Einstein85 válasza:
Én már feltöltöttem vagy 100 fülből a kódot, de még nem nyertem semmit. A posta sms-t szokott küldeni az érkezés napjáról, akár előzetesen is egy nappal korábban, de elő fordul, hogy csak aznap jön az üzenet. Maga az MPL egyik napról a másikra kiszállít, így a Hell-en mulik.
2024. jún. 10. 07:32
 2/23 A kérdező kommentje:

Köszi, tesóm nyert kulacsot én meg egy tálca Xixo - t, kb 15 lett feltöltve szóval nem sok mióta a játék tart úgyhogy tényleg szerencse dolga. De még sem ő sem én nem kaptuk meg. XD

Az sms akkor van (azt olvastam közben az oldalukon), ha a feladó kéri szóval hogy most a Hell hogy intézi ezt, mint tömeges feladó az jó kérdés, de remélem így lesz és értesítenek vagy mehetek be érte a Postára átvenni.

2024. jún. 11. 09:03
 3/23 Einstein85 válasza:
Képzeld, pont ma (2024.06.13.) én is nyertem egy kulacsot 🤗 Még jó, hogy írtam a kérdés alá, biztos ez hozta meg a szerencsét ☺️
2024. jún. 13. 08:55
 4/23 A kérdező kommentje:

De jó, remélem tényleg én hoztam szerencsét!

Sok sikert még ha töltenél fel, de azért a hetit ne vidd el előlem haha. :)

2024. jún. 20. 23:00
 5/23 A kérdező kommentje:
Amúgy azóta sem kaptuk még meg szóval te is több héttel számolj...
2024. jún. 20. 23:02
 6/23 Einstein85 válasza:

Lehet, akkor küldik ki az összeset, amikor vége a játéknak 07.14.

Azóta is töltögetem, de semmi, nem hogy heti nyeremény 😅

2024. jún. 21. 08:32
 7/23 A kérdező kommentje:

Nem, már valaki megkapta oldalukon is vannak kint fotók emberektől meg kollégám is például pont ma. Szóval van esély enyém is megjön a napokban ( illetve hétvégén tuti nem, de utána ). Itt a meleg, hőségriadó jól jönne az a tálcányi üdítő csak behűtöm és...

2024. jún. 22. 00:57
 8/23 anonim ***** válasza:
Három hét volt nekünk körülbelül amíg megjött a nyeremény nem kapkodják el. Második feltöltésre nyertünk azóta semmit.
2024. jún. 22. 03:12
 9/23 A kérdező kommentje:

Nektek is gratulálok és köszi az infót!

2024. jún. 22. 17:17
 10/23 A kérdező kommentje:
Sajnos még mindig sehol a nyeremény, azért reménykedtem benne nem egy hónap mire küldik de úgy látom az lesz SŐT. :(
2024. jún. 25. 20:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!