Elhagytam az elsosegely papiromat, betudok iratkozni?
Sziasztok
Elhagytam sajnos az elsosegely papiromat, mert van mar T-s jogositvanyom, es mist szeretnek beiratkozni auto jogositványra.
Megyek alkalmassagira, utana beiratkozni es betudok úgy iratkozni hogy elhagytam?
Megvan nekik a rendszerben?
Illetve ha nem tudok anélkul, akkor hol tudok ujjat kérni, csináltatni?
A Vöröskeresztes közúti elsősegélynyújtó vizsga nem hogy a tanfolyami beiratkozáshoz nem kell, de még a gyakorlati vizsgához sem.
A vezetői engedély igényléséhez kell. Vannak, akik jóval a sikeres gyakorlati vizsga után teszik le az elsősegély vizsgát, annyi, hogy addig nem igényelhetik a vezetői engedélyt.
Ha valaki olyankor igényelt sikeresen vezetői engedélyt, amikor kellett hozzá elsősegélynyújtó vizsga megléte, akkor maga a kategória bizonyítja az elsősegélynyújtó vizsga meglétét.
Ha szükséges, a Vöröskereszttől lehet másodlatot igényelni. A másodlat illetéke 6000 Ft + 1000 Ft a postázási díj.
* be tudok iratkozni
* újat kérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!