Erőszakos lennék?
Figyelt kérdés
Annyi a lényeg hogy előbb zártunk egy hiba miatt 9 kor 10 helyett. És ugye én 10-ig voltam írva mert hogy én kasszaztam volna abban a maradék 1 órában. A délutános fonó a délutános főnököm mondta hogy kérdezzem meg az éjszakás főnök t hogy hazamehetek előbb fél kilenckor megkérdeztem tőle hogy hazamehetek előbb és azt mondta akkor hogy még nem tudja utána már majdnem tíz volt és ööö hát megkérdeztem tőle még egyszer hogy most kell-e maradjak segíteni vagy nem is még egyszer azt mondta hogy nem tudja, aztán már 9:00 óra elmúlt mindenki ment haza és még mindig nem mondott semmit így megkérdeztem ha- harmadszor ugyanazt azt utána azt mondta hogy öö hát ha én ilyen erőszakos vagyok akkor menjek inkább haza meg nem jó hogyha így ilyen erőszakos vagyok meg ilyenek.2024. máj. 29. 00:23
1/4 anonim válasza:
Ha nem ő mondja meg, hogy elmehetsz-e, hanem más visszajelzésére vár, akkor feltételezhető, hogy szólni fog amikor mehetsz. Ebből a szempontból erőszakosnak tűnik, hogy harmadjára sem esett le neked, hogy nem lesz attól hamarabb válasza, hogy többször is megkérdezed. A kérdésből nem derülnek ki a részletek, a rendszer működése. Lehet igazad van, lehet nem.
2/4 A kérdező kommentje:
De hát tudnia kellett hogy most el tud e engedni vagy nem. Hiszen tudta hogy be fogunk akkor zárni, tudnia kellett hogy kelleni fog e az én segítsem vagy nem . És én a bezárás az előtt fél órával kérdeztem meg nem délelőtt és volt bent 4 éjszakás dolgozó is.
2024. máj. 29. 00:55
3/4 A kérdező kommentje:
És igen ő dönti el hogy elmehetek-haza akkor vagy nem . Mikor először megkérdeztem csak egy igent vagy egy nemet kellett volna mondania.
2024. máj. 29. 00:57
4/4 anonim válasza:
Van szerződésed. Illene tisztában lenni annak tartalmával és alap jogaiddal.
Emellett, így vakon nem mondhatunk véleményt, hogy erőszakos voltál-e vagy sem, ugyanis az se mindegy, hogy hogyan viselkedtél az adott helyzetben (verbális, vokális és nonverbális kommunikáció alapján).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!