Melyik ország zászlója szerintetek a legszebb a világon?
Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 14:48
11/30 anonim válasza:
1. Németország
2. Egyesült Királyság
3. Svédország
4. Amerikai Egyesült Államok
5. Spanyolország
12/30 Effiee válasza:
1. Magyar
2. Porosz
3. Norvég
4. Egyesült Királyság
5. Spanyolország
:)
14/30 Lizzie-chan válasza:
1. Magyarország
2. Koreai Köztársaság
3. Nagy-Britannia
4. Japán
5. Franciaország
15/30 anonim válasza:
16/30 anonim válasza:
Nekem Bosznia és Hercegovina zászlaja a legszebb.
17/30 anonim válasza:
Görög,Izraeli,Üzbég,Kazah,Észt,Litván,Albán,Finn,Svéd,Norvég,Argentin,Dél-Afrikai,Ukrán,Fehérorosz
18/30 kerékgyártásítóság válasza:
Belize, Luxemburg, MAGYAR, Norwégia
19/30 anonim válasza:
Magyar zászló,amíg élek! Minden jobberkedés nélkül,akinek nem a saját hazájának zászlaja a kedvenc zászlaja,az nem tudom,hogy milyen neveltetésen esett át,de nem valami jó volt,az tuti.Utána nekem orosz,japán,iráni,kanadai,brazil,mexikói,ír,norvég,spanyol,svájci a top 10
20/30 anonim válasza:
Utolsó elég buta vagy:d
Ez nem neveltetés,hanem ízlés kérdése.
A kérdés,amúgy sem arra irányult,hogy melyik a kedvenc országod,hanem melyik zászló a legszebb.
Amúgy meg vannak Magyarországtól jobb helyek is a Földön,és nehogy már kötelezően kelljen szeretned.
Amúgy Magyarország zászlója elég átlagos.3 soros,3 elég gyakori színnel.
Sokkal szebb,érdekesebb,kreatívabb zászlók vannak,ezt el kell ismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!