Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mellőzöttnek érzem magamat,...

Mellőzöttnek érzem magamat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval a barátaim is egyetemisták, mint én. Eddig mindig eljártunk bulizni, stb, de mostanában mindig arra hivatkoznak, ha hívom őket, hogy nagyon sok a dolguk, sokat kell tanulniuk. Ezt meg is értem, de például mással volt, hogy elmentek bulizni (mint utólag megtudtam). Nem tudom, mi történhetett, mert nem vesztünk össze, azt mondják, majd később, ha nem lesz ilyen hajtós időszak.

De én meg nagyon egyedül érzem magamat, unatkozom és nem értem miért hanyagolnak! Mivel foglalhatnám le magamat?

2010. okt. 29. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek nem barátok,szégyeljék a mocskos pofájukat..

(bocsánat)

2010. okt. 29. 14:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Eddig azok voltak...
2010. okt. 29. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Keress valódi barátokat. Ezek tényleg nem azok szerintem sem... Abból gondolom, hogy mással elmentek. És téged pedig nem hívtak el, pedig te jelezted nekik, hogy szeretnél velük bulizni.

Melyik egyetemre jársz?

2010. okt. 29. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!