Mit jelent a releváns és relevancia szavak,valaki érthetően elmagyarázná?
Figyelt kérdés
2024. máj. 25. 20:23
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
A releváns azt jelenti, hogy valami odaillik, témába vág, kapcsolódik valamihez. Mondjuk ha én a barátommal a kiskutyákról beszélgetek, és egy másik barátunk elkezd nekünk beszélni Donald Trumpról, akkor az ő hozzászólása nem releváns. De ha a saját kiskutyájáról vagy úgy általában valamilyen kutyákhoz kapcsolódó témáról kezd el beszélni, akkor az releváns.
3/11 A kérdező kommentje:
Ha valaminek a relevanciájáról beszéünk,akkor a fontosságáról beszélünk?
2024. máj. 26. 11:41
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor magában a relevancia vagy valaminek a relevanciája ,mit jelent?
2024. máj. 26. 11:57
6/11 anonim válasza:
Ott van az első négy linkben leírva, és valaki más még le is írta neked. Legalább az első mondatát olvasd el.
7/11 A kérdező kommentje:
Elolvastam,de ha valaminek a rele anciájáról beszélünk,akkor annak a fomtosságáról beszélünk?
2024. máj. 26. 12:03
8/11 anonim válasza:
Olvasod egyáltalán amit írnak? Vagy csak elolvasod de nem értelmezed? Fontosság = prioritás. Relevancia = "A releváns azt jelenti, hogy valami odaillik, témába vág, kapcsolódik valamihez".
9/11 A kérdező kommentje:
Rád nem vagyok kiváncsi,értem mit írsz csak hidegen hagy,én arra vagyok kiváncsi ,hogy a relevancia szót a közbeszedben hogyan használjuk,miként tekintünk rá,és igy tisztán,ebben a formában (relevancia) nem a releváns formát.
2024. máj. 26. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!