Fejben, szellemileg megrekedt emberek eszköztára. Nem több egy ösztön állatnál. Számomra nem ember az, aki ezzel igyekszik kompenzálni mást.
Igaz ez a vulgáris szóhasználatra is igaz.
Az más, ha neurológiai gondja van valakinek, ami vele született. Azokra viszont nem árt figyelni/felügyelni.
Kár ,hogy a sok nem normálisnak eszébe sem jutnak ezek a gondolatok.
Na mindegy reménykedjükn benne ,hogy eltávolodnak minél hamarabb az élők közül vagy pedig jó útra térnek(mondjuk ezt kétlem).
Én például a bokszot és a ketrecharcot sem szeretem, és megvetem azokat, akik szeretik végignézni, amikor két ember véresre veri egymást.
Ha te egy kutyának (vagy bármilyen állatnak) beviszel egy-két jobbegyenest meg egy-két balhorgot, akkor mindenki szemétládának tart. De egy embert akár 10x 3 percen keresztül lehet véresre verni, és még aranyérmet is kaphat érte a "győztes". (és azt is elfelejti mindenki, hogy a bokszolók gyakran olyan agysérüléseket szenvednek el az ütések miatt, hogy gyakorlatilag kizárt, hogy 60 évesen szellemileg épek legyenek.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!