Veszélyben voltam ezek alapján?
Tegnap vihar volt, sokat villámlott.
Egy pillanatra elment az áram, annyira csak éppen, hogy a digitális órát sem kellett visszaállítani.
Pont zuhanyozni akartam menni, de volt egy, rossz érzésem, hogy várok a vihar után.
Erre, ahogy nyitom, nincs melegvíz.
Így vizet melegítettem és úgy fürödtem.
Ma kihívtam a szerelőt, a villám belecsapott a gázkazánba, ez lehetett az az 1 másodperc, amit én áramkimaradásnak gondoltam.
Ha éppen akkor zuhanyoztam volna, megrázott volna az áram?
Hol van nektek a kazánotok, hogy csak úgy belecsap a villám, kinn az udvar közepén?
Szerintem a szerelő átvert, nem csapott bele abba semmi sem, csak a feszültségingadozás hatására kikapcsolt.
Nekem televízióm, számítógépem, nyomtatóm ment tönkre egyszerre túláram miatt úgy, hogy le volt csapva két kör biztosíték, de a konnektorból nem volt kihúzni. Nem a tetőn vagy az udvaron voltak ezek.
a kazán fémes kapcsolatban van a vezetékekkel és csövekkel. Mindegy, hol van az épületen belül.
Amikor ilyen nagyobb vihar van amúgy is kerülni kell a zuhanyzást...
De mivel most kicselezted a halált, így most bármilyen hétköznapi helyzetben aggódnék hogy mikor következek én :D
(Nyugi, csak a film jutott eszembe :D )
Én sem szoktam, mert direkt félek, alapból paranoiás vagyok, de egész délutántól villámlott.
Éjfél körül elcsendesült.
Mivel edzettem, leizzadtam mindenképpen zuhanyozni akartam.
És még pakolásztam a zuhanyzáshoz, akkor ment el 1 másodpercre az áram.
Utána nem jött melegvíz, így vizet melegítettem és a kádban fürődtem.
Na, a végső állomás.
Köszi, eddig is paranoiás voltam:)
Innen kezdve bármelyik másodpercben jöhet :-)
Írd majd meg, ha meghaltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!