Hogyan tüntessem el magamról gyorsan a cigi szagot?
Oké, oké le kell szokni meg minden... Nyílván az a biztos, de most nem erre vagyok kíváncsi. Anyámék nagyon nem örülnek neki hogy szívom, és hiába használtam fogkrémet, sprét, amit el lehet képzelni, anyámnak olyan orra van mint egy vizslának, mindig megérzi. Mamáékhoz szoktam járni, itt engedik, és rá is gyújtok. Mit tudtok tanácsolni, hogy eltünjön a számból a szaga, viszonylag hamar? Fogmosás meg ilyenek az alap, de ha van valami más módszer amiről tudtok, ne tartsátok magatokba.
16/L
Mentolos rágó, szájvíz, vagy valami ruhadt eros illatú fűszer, mondjuk utóbbi lehet kicsit gyanús
De persze legegyszerűbb ha leszoksz
Sehogy. Egy nem dohányzó ember, mint jómagam mindenhogy kiszúrom.
Agyon kölnizett emberen is.
Sőt, csóknál a szájban, ajkakon érezni a beivódott nikotint.
Megsúgom: ha kezet is mos az illető cigi után, ujjazáskor még a hüvelyemen is érzem a nikotin általi kellemetlen érzést.
Azóta megfogadtam, párkapcsolaton belül nem akarok cigissel lenni, inkább offolom az illetőt.
S tényleg a legjobb, ha leteszed. Öregíti a bőrt stb és egy nőn méginkább visszataszító a cigi. (férfi ismeretségem véleményezte)
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!