Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tüntessem el magamról...

Hogyan tüntessem el magamról gyorsan a cigi szagot?

Figyelt kérdés

Oké, oké le kell szokni meg minden... Nyílván az a biztos, de most nem erre vagyok kíváncsi. Anyámék nagyon nem örülnek neki hogy szívom, és hiába használtam fogkrémet, sprét, amit el lehet képzelni, anyámnak olyan orra van mint egy vizslának, mindig megérzi. Mamáékhoz szoktam járni, itt engedik, és rá is gyújtok. Mit tudtok tanácsolni, hogy eltünjön a számból a szaga, viszonylag hamar? Fogmosás meg ilyenek az alap, de ha van valami más módszer amiről tudtok, ne tartsátok magatokba.

16/L

máj. 20. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Neem, nem a szüleid orra olyan, mint egy vizsláé. A cigarettától bűzlik az ember. A szag megszüntetésére pedig a fürdést és a mosást ajánlanám, a dohányzás abbahagyása mellett.
máj. 20. 16:54
 2/9 anonim válasza:
53%
Rágó nem segít?
máj. 20. 17:12
 3/9 VielBa válasza:
88%

Mentolos rágó, szájvíz, vagy valami ruhadt eros illatú fűszer, mondjuk utóbbi lehet kicsit gyanús

De persze legegyszerűbb ha leszoksz

máj. 20. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Ne szórakozzunk már, gyerekek. Vagy a szüleid elé állsz, és elmondod, hogy cigizel, vagy szokj le.
máj. 20. 17:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Nyílván. Eléjük álltam, tudják, és megmondták hogy hagyjam abba. Én meg még nem hagyom abba. És érzik. Ennyi. Ordibálást, veszekedést meg verekedést nem akarok. Mert nem csal egy ejnye bejnyéről van szó.
máj. 20. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Pedig ez ennyire egyszerű. Nagyon cringe parfümökkel meg rágókkal megpróbálni tompítani a cigiszagot.
máj. 20. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

Sehogy. Egy nem dohányzó ember, mint jómagam mindenhogy kiszúrom.

Agyon kölnizett emberen is.

Sőt, csóknál a szájban, ajkakon érezni a beivódott nikotint.

Megsúgom: ha kezet is mos az illető cigi után, ujjazáskor még a hüvelyemen is érzem a nikotin általi kellemetlen érzést.

Azóta megfogadtam, párkapcsolaton belül nem akarok cigissel lenni, inkább offolom az illetőt.

S tényleg a legjobb, ha leteszed. Öregíti a bőrt stb és egy nőn méginkább visszataszító a cigi. (férfi ismeretségem véleményezte)

32N

máj. 20. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Kávé, rágó segít de egyébként ne beltéren cigizz hanem kint akkor ruha nem veszi át.
máj. 21. 13:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#8 Hogyne venné át kint is a szagot minden. Nem csak a ruha, vagy a száj, hanem a bőr és a haj is.
máj. 24. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!