Németországból ki hozhatok légpisztolyt?
Figyelt kérdés
Kint dolgozok ebben a hónapban, és átmentem egy lengyel piacra, ahol vettem egy 4.5 mm kaliberű CO2-es pisztolyt. Eddig kb 5 alkalomból hogy átléptem a német-lengyel határt, senki nem állított meg, de felmerült a kérdés hogy vajon elvehetik-e, ha esetleg mégis megállítanak? Majd hazafelé az útvonal így néz ki: Németország-Lengyelorszag-Csehorszag-Szlovakia-Magyarorszagmáj. 20. 11:08
1/5 anonim válasza:
de hol állítanak meg? :D az eu-ban hol van határellenőrzés?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül határellenőrzésről van szó. Egyik kollégám mesélte hogy simán pályán állították meg őket és egyszerű bicskát is elvették tőlük. Ha nincs mitől félni annak csak örülök, de gondoltam nem árt kicsit utánajárni.
máj. 20. 13:00
3/5 anonim válasza:
Engem is allítottak már meg Freilassing-nál Németországban.
El is mondták hogy csak külföldieket állítansk még kést,rugósat illetve drogot keresték.
Légfegyvert szerintem szabad vinni.
4/5 anonim válasza:
Ja.és hol van határellenőrzés?
Osztrák-Magyar,Magyar- Német.Német- Cseh határon van ellenőrzés csak amit én tudok
5/5 anonim válasza:
Bárkit kiszedhetnek bármelyik határon, és szétkaphatják az egész kocsit. De ok nélkül nem szoktak ilyet csinálni. Illetve külön törvények vonatkoznak arra, hogy hány Joule torkolati energia felett számít valami lőfegyvernek. Szerintem egy co2 pisztoly aligha minősül lőfegyvernek bármelyik országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!