Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Olyan zuhanykabinba, amelyikne...

Olyan zuhanykabinba, amelyiknek befelé nyílik az ajtaja, hogyan lehet bejutni?

Figyelt kérdés
Vadonat új szállodában vagyok. Tusoltam volna, de nem férek be a résen. Ez olyan "besétálós", tehát nincs tálca. Befelé byílik az ajtaja. Amikor félig nyitva, a sarok és az ajtó között kb. 20 centi van. Sehigy nem tudok beférni.
máj. 19. 06:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Talán nem félig kéne kinyitni hanem teljesen.
máj. 19. 09:29
 2/18 A kérdező kommentje:
Rengeteg ested van! Teljesen kinyitom, besétálok. És mit tegyek bent? He? Ajtót becsukni nem tudom. A csaptelep, zuhany mögötte van.
máj. 19. 09:48
 3/18 anonim ***** válasza:

Ahány napom, annyi estem van.

Bent azt kéne tenni, hogy becsukod az ajtót magad után. Ezt pedig úgy tudod megtenni, hogy miután besétálsz, odébb lépsz.

Ha nem érted az ajtó működési elvét, kérj meg egy szobalányt, hogy mutassa meg.

Szívesen!

máj. 19. 10:02
 4/18 A kérdező kommentje:

Miert ontid magadból a hülyeségeket?

Négyzetbe írható kör megvan?

Alapterület 80×80 cm. Az ajtó 78 centi. Ha bent vagyok, a kettő centin én nem férek át. Te igen.

máj. 19. 10:17
 5/18 A kérdező kommentje:
Ontod.
máj. 19. 10:17
 6/18 A kérdező kommentje:
máj. 19. 10:19
 7/18 anonim ***** válasza:

A rajz értelmében középen van az ajtó és körbe forog?

Fura egy tusoló.

máj. 19. 11:05
 8/18 A kérdező kommentje:
7. Kedves troll! Ha semmi értelmest nem tudsz írni, akkor miért erőlködsz?
máj. 19. 11:20
 9/18 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, hogy nem keresek neked megfelelő rajzot! De talán el tudod képzelni az egynegyedét.

A 80×80-as négyzet étlója kerekítve 113 cm. Abból levonva 75-at marad 35 cm. A 45°-ban álló ajtónál ennyi. 2-35 cm között változik a szabad hely. Nem vagyok egy nagy darab, sem kövér stb. Sehogy nem férek be.

máj. 19. 11:48
 10/18 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, beszűkült tudatállapotod miatt nem jut el hozzád a mondanivalóm lényege, ezért megismétlem: kérj meg egy szobalányt, hogy mutassa meg, hogyan kéne neked oda beférni.
máj. 19. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!