Chris135 kérdése:
Van egy fűkaszám ami eddig nem pörgött ki, most az a probléma megpldodott és most nem indul el ...kinai fűkasza ... karbi tiszta ... viszont a légszürőnél elég olajos ... lehet a keverék a gond?
Figyelt kérdés
máj. 18. 14:07
21/27 anonim válasza:
Az Einhellem szopatott így, vagy hát igazából mindig tíz fölötti, igen erőteljes rántással volt hajlandó beindulni. A szivatóhimba nem illeszkedett jól a torokra, kicsit rá kellett tartani, és valamivel jobb lett. Csere normális piaci légszűrőházra volt a megoldás, majd a gyári karbi piacira cserélése után megoldódott az a probléma is, hogy pár óra állás után már nyomkodni kellett a cuclit, hogy egyáltalán hajlandó legyen beindulni újra.
Hasonló nem indulás, nincs benzin problémára volt még egy olyan sztorim, hogy "áh, van elég benya az alján" újragondolásával, tele tankkal beindult a béndzsa. Azóta rigolyám púposra töltött tankkal tesztelni.
22/27 anonim válasza:
Ja, meg szívótorok cserekor, khm, előfordult már emberekkel, hogy a tömítést nem cserélték vele, meg olyan is, hogy bár ne tették volna. Valami 800 egy tömítéskészlet, néha még a két szimmering is ott lapít a csomagban kb ugyanannyiért. :)
23/27 A kérdező kommentje:
Tömitő készletet vettem hozzá ...van minden hol tömités... de veszek egy uj larbit hozzá ... egyszerübb
máj. 23. 05:18
24/27 anonim válasza:
Igen, a zsírúj karburátor mindig jó a polcon, elég frappáns dolog hibakereséshez két csavar alatt. :)
25/27 A kérdező kommentje:
Hát remélem karbi baja van ... mikor nyomkodom a szivató gumit ilyen kis nyekergős hangja van ...nem tudom megfogalmazni jobban 😀 olyan mindt ha valahol farsot szivna be es nem pumpálja tele azt a gumi gombot alul (nem tudom mi a pontos neve) hanem csak félig és ahogy nyomkodom tovabb látom hogy a vissza folyó csövön megy vissza az üzem anyag és nem telik tovabb ... nem tudom h ez mennyit számit 🤷♂️
máj. 24. 07:36
26/27 anonim válasza:
Vicces, de az Einhellem gyári karbija ugyanez volt, lecseréltem, mert a nagyon hülye állítócsavarját se szerettem, és zsírúj membránkészlettel is mintha összevissza kóválygott volna a levegőarány, akármit csináltam vele. Lehet ezért? :D Fogalmam sincs, mi a valódi gond ilyenkor, talán valaki tudja és erre is jár kicsit okítani minket, mindenesetre ha újra előfordul, lehet elkezdem hobbiból műteni, miután ugyanígy lecseréltem.
27/27 A kérdező kommentje:
Karbi csere megoldotta a problémát 🤷♂️ pöc röf azt megy is ... köszönöm mindenkinek
máj. 25. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!