Sos! Sikflexet oldja a benzin?
Cső! Mint látod a kérdés alatt helyesen írtam a sikaflexet, ezért annyi eszed legyen, hogy nem kötekedsz egy a betűn.
"Gondolod"?
Minek szólsz hozzá, gondolom unatkozol, ha nem tudod a választ.
Már meg van ragasztva a tank, nem ezzel az anyaggal, hanem mással. Természetesen pár napig amíg megjön az új tank rá, addig kellett.
Akkor jó :) köszi, azóta már látom feltalálták az ilyesmi célra szolgáló fém ragasztókat. Le engedtem a cuflát belőle (összesen kb 3 liter, mert egy motorról van szó) megragasztottam és tökéletes a két komponensű benzinálló fém ragasztóval a ragasztás.
Pár napot ki is bír, amíg megjön az új tank, tehát nem végleges megoldás lesz, ahogy azt írtam fennt. Azért köszi :)
Semmilyen. Nem oldja a ragasztót a benzin. Termék adatlapját elolvastam.
("...Ellenáll a vegyi hatásoknak: benzin, olaj........")
"egy kétkomponensű poliuretán alapú ragasztó, amely különféle felületek és alkatrészek megbízható ragasztására és kozmetikai javítására szolgál, különösen a szivárgások és repedések javítására"
Gyorsan és megbízhatóan ragasztja az összes műanyagból és fémből és ötvözetből készült alkatrészeket bármilyen kombinációban. Alkalmas betonhoz, kőhöz és fához. Ideális gyors javításokhoz, hosszan tartó hatásokkal, pl. repedések és üregek kitöltésére bármilyen formájú felületen. Használható járművek és egyéb gépek javításában, valamint az iparban, a mindennapi életben és az irodákban.
Biztonságosan és könnyen használható. Nincs szükség hegesztésre és nem szükséges a szivárgó üzemanyagtartály kiszerelése - ez a különleges acél tartalmú formula a gázolaj és a benzin jelenlétében is tökéletesen működik. Úgy kell használni, mint a gittet, de száradás után olyan erős, mint az acél. Azonnal eltömíti az apró lyukakat és a szegély menti repedéseket. Természetesen több száz más dologra is használható otthon vagy a garázsban.
✌🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!