Mik azok a Csillámpónik? Mi ez a facebookos csillámpóni mánia?
Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 21:34
11/23 anonim válasza:
Attól még, mert téged befogtak, én is csillámpóni vagyok, csak szabad. ^^ xD
12/23 anonim válasza:
A Robot unicorn attack válaszol a kérdésedre!
(írd be a googleba, facebookon is van az alkalmazások közt:)
Onnan jött a mánia.
13/23 anonim válasza:
énpicipónimból jött, nem a robotunikornisból :|
14/23 anonim válasza:
Két póniló dugott és mindkét póniló nemi szerve be volt kenve csillámporral, ami keveredett az ondóval és így fogant, majd született meg az első csillámpóni!!!!
15/23 anonim válasza:
Ha nem tudod mik azok a csillámpónik, minden bizonnyal csillámkolbász vagy... Persze ne félj, én nem eszlek meg, mert vízi moszatszörny csillámpóni vagyok.:)
16/23 anonim válasza:
Jujj,ez az utolsó jóóó volt,lájkolom! :D
17/23 anonim válasza:
Ez egy játék, ami nagy sikert aratott a kisgyerekek közt. Talán filmet is csináltak belőle és ha jól tudom a mini maxon ment/megy egy ilyen sorozat. Dióhéjban: színes műanyag pónik akik minden féle kalandokba keverednek és megmentenek valakit/ valakiket...
Tehát ez ilyen kedvenc lett a kisgyerekek között.
És ezt parodizálják a nagyobbak...
Olyan, mint a Hannah Montana... csak azt kicsit idősebb gyerekek nézik...
Ugyan úgy parodizálják mind a kettőt...
Nagyából ennyi. Remélem segítettem.
18/23 anonim válasza:
én rózsaszín csillámpóni vagyok.ÉN VAGYOK A LEGCUKIBB CSILLÁMPÓNIXD
20/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!