Egy 18. szülinap megtartásához elég lenne 180, nagyon max 200.000. ft?
Kb egy 30-35 fővel számolnák.
Ebben benne kellene lennie a kajának, tortának, stb...-nek.
Kajára bográcsos pörköltre gondoltunk vagy valami hasonlóra.
Italok vannak már. Üdítők, és a pörköltön kívüp még torta/torták, meg nem tudom még mit kellene/len szokás ha valaki nem szereti a pörköltet, hogy legyen egy olcsóbb B menü is.
Bármi ajánlatot, és ötletet szívesen fogadok!
Sok mindentől függ.
Mik az igények, allergiás-e bárki bármire, milyen ételekről van szó? Magad készíted vagy rendeled?
Ha mindenkit jól akarsz lakatni az nem lesz occo...
Ha csak 5.000-rel számolod a 35 fő fogyasztását kajában az 175.000 ft.
Mi meg szoktuk beszélni mit akarunk és ki mit hoz hozzá pl kerti grillezéshez. Nem egy ember veszi a nyakába a dolgokat.
A közös jóért együtt teszünk.
Meg szerintem kínos az, hogy úgy menjek vendégségbe, hogy az ünnepelt áll mindent. Nálunk ez sose volt így.
Nem, nem szertnék rendelni. Magam csinálnák mindent (kivéve a tortát/tortákat).
A bográcsos pöri még jó is egynek, de mi ami jó lenne és mindenki szereti? Mert legyen rántott hús meg sült burgonya es kis franciasalátával? Mert a felnőttek megeszik a pörköltet, de sok kisgyerek lesz aki nem.
Meg ami még kérdéses, hogy hol legyen megtartva? Nálunk nem férünk el ennyien, de nem tudom mennyiért adnának ki efy helyet ha bérelnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!