Mit kellene éreznem első randi után?
Figyelt kérdés
Egyszer randiztunk, de nem érzek semmit, nem szerelmet várok egy randi után, de valaminek kéne lennie.máj. 14. 00:42
3/9 anonim válasza:
Valamit biztos érzel, csak nem hevesek az érzelmeid.
4/9 anonim válasza:
Nem kell semmit érezned. Lehet nem vonz, nem szimpatikus valaki élőben aki fényképen, szóban az volt.
5/9 anonim válasza:
Azt, hogy szimpatikus-e az illető, van-e kedved jobban megismerni, szívesen töltenèl-e vele még időt. Ennél többet első randi után mèg nem.
8/9 anonim válasza:
Ha szimpatikusnak tűnt a partner, akkor kellemes érzésed van: ill. szeretnéd, hogy ilyen legyen.
Ha éppen nem érzeted magad jól, akkor talán elmész ugyan a következőre, de kételyeid vannak, hogy érdemes-e. Én azt javaslom, hogy el kell menni, hátha mégis jól végződik, nem úgy mint az első.
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm szépen!
Szerintem nem találkozom vele. Mert például nem éreztem azt, hogy vonzana vagy, hogy pl csókolóznék vele.
máj. 20. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!