Mindig reklámoldalak jelennek meg internet explorer-el és egymás után akár 5 is :S mit tegyek? Nincs vírusom se. és nemtom h letörölni az IE-t
Mindig külön nyílnak meg más ablakban vagy csak az oldalon van rohadt sok,és függ attól is hogy milyen oldal.
Ha az első akkor reklámprogram(pl:MSN-PLUS)
Ha a második az normális,ha torrent oldalakra mentél, ugyanis teleraknak nyomkövetőkkel :D
tiltsd le a pop-up -okat!
Egyébként javaslom a Google Chrome -ot ott nincsenek ilyesfajta problémák és gyors is
a pop up okat hol lehet letiltani?
am tom h jobb a google chrome, de Orbit progi nem találja rajta a videókat, meg semmit, mert nem támogatja..azért nem használom
nekem németül van de megpróbálom elmagyarázni
Megnyitok az IE -t majd az URL(webcím) alatt találsz egy olyan gombot, hogy Extrák, azon belül Internetopciók. Ha ezzel megvagy válasszad ki az Adatvédelem fült -> lentebb találsz egy olyan opciót, hogy "Popupblockoló bekapcsolása"
Hogy értsd a popup jelentését
nálam olyan van, h előugró ablak blokkolása... az meg kivan pipálva... de jönnek a szaros reklámok még mindig...
Tegnap elmentem fél órára, és előjött vagy 30 db
tudnád e listázni milyen progik vannak feltelepítve?
Ha igen akor szerintem tudnék segíteni melyik okozza ezt
jujj hát rengeteg van! legutóbb a Spyware Terminator t telepítettem.
plusz még ezek:
Total Video Converter
VLC media player
és kb azóta baszkódik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!