Mit jelent, hogy válasz hasznossági százalék (itt az oldalon)?
↑10
Az, hogy egy kérdésre írsz-e választ, semmi köze ahhoz, hogy ott választ értékelsz-e.
Válaszírástól függetlenül, egyenként dől el, hogy az értékelésed hasznos értékelésnek számít-e vagy sem, és hogy ennek megfelelően +1 vagy -1 pontot kapsz-e érte, illetve, hogy növeli vagy csökkenti az értékelési százalékod.
A régi válaszok értékelésének beszámítására végezhetsz kísérletet. Nem közvetlenül, hanem közvetve, ha te is úgy véled, hogy ha pontot adnak régi válasz értékelésére, akkor az értékelési százalékba is beszámítják.
Ha az All-time toplistán az első 500 hely valamelyikén vagy, akkor felírhatod, hogy értékelésért mennyi pontod van, végezhetsz adott számú régi válasz értékelést, és másnap megnézheted, hogy annak megfelelően változott-e az All-time toplistán az értékelésért kapott pontszámod.
Ha nem vagy az első 500-ban, akkor csak az összpontszámod látod az All-time toplista tetején. Ilyenkor nem végezhetsz más pontszerzést (nem írhatsz kérdést, nem szavazhatsz, nem írhatsz választ, amit értékelhetnek), csak értékelsz régi válaszokat, mert akkor csak az értékelés miatt változhat az összpontszámod. Szintén felírod, értékelgetsz, másnap megnézed, és látod van-e ennek megfelelő összpontszám változás.
Ilyet nem tapasztaltam, de olvastam itt válaszban olyan tapasztalatot, hogy nem a teljes időre végeznek minden éjjel frissítést; régi válaszokkal kapcsolatban lehet, hogy csak napok, vagy hosszabb idő elteltével történik meg a frissítés. Bár, nem tapasztaltam ilyet, de elhiszem, hogy aki írta, igen. Ezt is vedd figyelembe, ha kísérletezel, és másnapra nincs pontszám változás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!