Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyit szokott késni az...

Mennyit szokott késni az ofotért-nel a szemüveg?

Figyelt kérdés
Múlthét péntekre volt az elkészítési idő megadva,mikor hívtam azt mondták késik, valaki aki mostanában csinaltatott mi volt a tapasztalat mennyit késik?mire lehet számítani?

2024. máj. 6. 20:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Én most csináltattam, de még várnom kell, mert hónap közepére ígérték. Nem mondtak konkrét dátumot, csak én kértem, hogy kb. mondjanak valamit. Azt válaszolták, hogy telefoonon, ÉS e-mailben is értesíteni fognak, sőt, ha előbb lenne kész, akkor is. Tehát 2 hetet ígértek, szerintem a rendelések számától, és az elkészítés nehézségétől függhet, kire mikor kerülhet sor a laborban, ahol a lencséket csiszolják. Az enyém pl. különleges lesz, mert a 2 szemem dioptriája nagyon eltér, és szuper lencsevékonyítást kértem. Szóval, ha az enyém készítése csúszna, akár egy hetet, azon sem lepődnék meg. Bár már nagyon várom, hogy kész legyen.
2024. máj. 7. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!