Telefonos átverés volt? Segítsééég! Bíróság? :S
Sziasztok!
Az előbb felhívott valaki ismeretlen számon, a T-Mobile valamilyen vezetőjeként, ez nem volt furcsa, mivel hivtak már onnan ismeretlen számon.Egyeztette velem a telefonszámomat.Elkérte az adataimat(név, lakcím), valamint megkérdezte, hogy elmúltam-e 18 éves
.Közölte,hogy nyertem egy elég nagy összeget egy hívószám sorsoláson.Megkérdeztem tőle, hogy biztos-e, mondta, hogy két munkanapom van rá, hogy Budapesten átvegyem az összeget.És itt jött a csavar...vegyek 20.000 Ft értékben feltöltőkártyát és megkapom a pénzt.Mondtam neki,hogy jelenleg nem rendelkezem ennyi pénzzel erre azt mondta, hogy sajnálja és hogy találkozunk a CÉGBÍRÓSÁGON!!!!Segítsetek!!!Lehetséges ez???Hogy ilyenért bíróságra kelljen mennem, hiszen nem írtam alá semmit!!!Utólag persze tudom, hogy hülye voltam és fel sem kellett volna venni a telefont, nem hogy az adataimat megadni...Mit csináljak?????Előre is köszi!!!
látom régi kérdés, de ma engem is pontosan ezekkel a dolgokkal hívtak fel. nyertem másfél milliót, és csak vennem kell a legközelebbi shell kútnál 20.000-ért feltöltőkártyát telefonhoz, és diktáljam be neki a pin kódját, mert vissza fog hívni majd. amikor mondtam, hogy nincs annyi pénzem, akkor azt mondta, hogy mivel én vagyok az első nyertes a mai napon, ezért elég csak 10.000-ért is venni. :D mondtam, hogy annyim sincs :D akkor meg már kezdett ideges lenni, és kiakadt, hogy nem igaz, hogy 1,5millióért cserébe nem tudok adni 10.000-et...aztán kb 10 perc beszélgetés után köszönés nélkül le is tette.
legszívesebben feljelenteném, vagy megszívatnám valahogy, csak az a baj, hogy rejtett számmal hívott, és így nem tudok semmit sem tenni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!