Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok egy kicsit segíteni,...

Tudnátok egy kicsit segíteni, esetleg tanácsot adni, felvilágosítani?

Figyelt kérdés

Na szóval, az a helyzet, hogy arra gondoltam, érettségi után lehetséges, hogy tanári szakra jelentkezem

Amilyen tantárgyak nagyon érdekelnek az a magyar nyelv és irodalom, valamint angol nyelv

Tisztában vagyok vele, hogy a nyelvvel járnék az egyik legjobban elismerés és anyagiak terén is

Szóval ez tutira megérné

Terveim szerint még 70-80 évesen is dolgoznék, ugyanis én tényleg hivatásként tekintek erre

A legfőbb kérdésem az lenne, hogy valaki le tudná nekem írni, mik a hátrányai azon kívül, hogy nevetségesen kevés fizetés, bunkó gyerekek akik közül még akadnak nagyon buták is… stb?

máj. 5. 20:46
 1/3 A kérdező kommentje:

Elnézést, az kimaradt a történetből, hogy vidéki suliban tanítanék inkább, mivel az számomra egy kicsit szebb mint Pest

És általános iskolában

De persze tudom azt is, hogy Pesten talán magasabb lenne a bérem mint vidéken

máj. 5. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A tanári hivatást nen véletlenül nevezik hivatásnak. Ha ezt szeretnéd, tedd hát meg. Mondom ezt úgy, hogy a baráti körömben is vannak olyanok, akik idén államvizsgáznak tanárként. Feltettem már nekik nem egyszer a kérdést, hogy miért éri meg, és az volt a válasz, hogy azért, mert tanítani szeretnének.
máj. 5. 21:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
máj. 6. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!