Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Értékpapírral mit tudok kezdeni?

Értékpapírral mit tudok kezdeni?

Figyelt kérdés
Sziasztok OTP internet bankon belül vásároltam véletlen értékpapírt 1alkalommal 10ezer forintért.Fogalmam sincs hogy mit lehet vele kezdeni illetve hogy hogyan tudom azt az összeget kivenni onnan?!Azóta a lekötött pénzemnél már 20ezer forintot ír értékpapírban viszont csak egyszer vont le 10ezret értékpapírra,létezhet hogy azóta 10ezret “nőtt” az értéke ?

máj. 1. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Minek költesz olyanra, amiről fingod nincs?

Ennyi erőből eladok neked egy sóderkövet, mondván, hogy egyszer még drága lesz.

Megveszed?

máj. 1. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Az értékpapírok ára nem állandó, folyamatosan változik. A változást nagyon sok minden befolyásolja. És igen, lehetséges, hogy az általad vásárolt értékpapír ma már jóval többet ér, mint amikor megvetted. De, ha értékpapírt vásároltál, azt egy külön számlán kezeli a bank. Ha pénzzé akarod tenni, akkor fel kell ajánlani eladásra. Ha mutatkozik rá kereslet, akkor meg fogják vásárolni, mégpedig napi áron, tehát olyan értékben, amilyet azon a napon képvisel. Ha on-line vásároltad, akkor bizonyára lehetőség van on-line eladásra is, bár ezzel nem vagyok tisztában. Lehet, hogy be kell menned a bankba, és ott adni eladási megbízást.
máj. 1. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kamuszagunak tunik. Veletlen nem vasarolgathatsz csak ugy ertekpapirt az OTPnel, ahhoz kulon ertekpapirszamlat is kell nyitni elobb szemelyesen bankfiokban. En szeptemberben nyitottam, fel napig azert ultem a bankfiokban. Az valami mas lesz szerintem, amire gondolsz...
máj. 2. 00:10
 4/7 A kérdező kommentje:
1/3 értelmezni tanulj meg,nem szándékosan vásároltam hanem véletlen.
máj. 2. 17:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Pedig nekem ertekpapirt ir akarhogy nezem,de passz fogalmam sincs hogyan sikerult.
máj. 2. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
3 vagyok: tudsz rola kepernyomentest kesziteni?
máj. 2. 17:57
 7/7 A kérdező kommentje:
nem engedi internetbankon belül,max belépek laptopon és úgy fényképezem ki.
máj. 2. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!