Hogyan lehetne végleg letörölni magam a közösségi médiából? (többi lent).
Ez egy konkret fuggoseg, sajnos sokan benne vagyunk. Javaslom ,h ne a gyk-ra szokj at fb helyett 😄
Amugy a par nap igen keves. Kell 2-3 het minimum, hogy kevesbe sovarogj. Addig olvass helyette egy konyvet vagy talalj ki barmi mast, ha jonne az inger, hogy gorgess, akkor mast csinalj. Par het v honap utan kimondottan jol fogod erezni magad a kozossegi media nelkul, talan erteni se fogod, miert szippantott be anno.
Hát de miért a semmitmondó tartalmakat pörgeted te jógyerek? :DDDD
Az érdeklődési körödnek megfelelő tartalmakat nézz, csinálj. Ha a facen, instán nem találsz semmit ami lekötni, akkor valószinüleg nem a közösségi médiával van a gond, hanem az életeddel. Az a semmit mondó és értelmetlen. Azon pedig csak te tudsz változtatni.
Havi vagy 2 havi egyszeri alkalommal nézek csak fel fb-ra. De ez is megszűnik. Leszavaztuk, hogy átmegyünk discordra. Ott nincs reklám, és csak úgy akárki azonosító nélkül nem talál meg stb.
Többin már fent se vagyok.
Telefonomon nincs net.
Ha használok netet azt úgyis csak akkor, ha itthon vagyok.
Lefoglal az élet és a milliónyi hobbi, jobb a közérzetem, amióta hátrahagytam.
S tervezek megismételni egy nagyobb túrát idén is, ahol mindenkitől el van véve minden elektronikai dolog és az emberi kapcsolatok, programok kapnak hangsúlyt. Egy fotósunk pedig rögzít pillanatokat, így ez a kényszer is kilőve az emberekben.
Tervezhetsz egymagad is ilyen programot.
Havi egyszer mindig kiruccanok, amikor abszolute nem vagyok elérhető sem.
Egy óra a csuklóra és irány az uticél.
Nem kell nagy dologra gondolni.
Pl ha fiatal vagy:
Van ismidnek egy hegyi viskója az is megfelel. Egyedül a gondolataiddal, természettel, viszel magaddal hobbikhoz valót.
De ezt akár társasággal is.
Jobb alkohol nélküli ársaság, hogy megtanuljatok lazulni droghasználat nélkül.
Rengeteget ad az élethez az, ha tudsz így is kikapcsolni.
Jómagam egyik barátomék birtokára szoktam kimenni, elvonulni, bicózni, túrázni, agyagozni stb.
A negyedéves nagyobb kiruccanásokkor már más a helyzet, ám repülő üzemmódba vágom magam.
Teremts ingereket a testednek, agyadnak, az helyett, hogy hagyod az agyad bombázását a net által.
Ismerd meg önmagad, miket szeretsz, mikhez értesz stb, ismerd meg az embereket szemtől szemben és élvezd mindezt!
S élvezd az esti chill-t pl
egy tűz melletti szalonnasütés közepedte, vagy csak dőlj hátra a csillagokat nézve.
Akár pucéron a szabad ég alatt. Állati felszabadító.
Egyik exemmel is a hegyen a telihold fényében fürödtünk és pucérkodtunk.
Hajrá! Élvezd a dolgokat, próbálj ki mindent, ami eszedbe jut és nem okoz gondot vagy sodor veszéybe.
31N
Kerdezo. Dopamin. Nem koltoi kep miatt irtam az elso kommentben,h fuggoseg, hanem tenyleg az. Befolyasolja az agyi kemiat, mint a drogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!