Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 2024-ben változott szerintetek...

2024-ben változott szerintetek a gold media webshop? Elég rosszakat olvastam róla. Rendeltem is, de le is mondtam a rendelést. Sajnos nem nézik az e-mailt és postázták. Gondolkozom, hogy át merjem e venni a csomagot!

Figyelt kérdés
Valóban csaló cég?

2024. ápr. 18. 20:01
1 2
 11/12 Oxidbogár válasza:

Hát én is beleszaladtam ebbe az erdőbe…

Nem néztem véleményt előtte, rendeltem (szerencsére nem nagy tételt) egy számológépet, a kiszállításig minden tökéletes volt, gyorsak is, csak nem azt a terméket kaptam amit rendeltem…

Május 31.-én rendeltem, azóta minden felületen érdeklődtem, választ nem kaptam, de a neten amiket olvastam már nem is fogok.

Tanulópénz volt! 🤷‍♂️

2024. jún. 20. 12:14
 12/12 NotMangoh válasza:

Sziasztok, inkább én is visszamondtam a rendelésemet, mert tényleg nem jók amiket hallottam.

Írtam nekik emailt, remélem tesznek is valamit és lemondják, mert nincs kedvem a posta után szaladgálni hogy nem kérem. :D

2024. jún. 28. 10:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!