Szerintetek a mai Britney Spears az a valódi Britney?
Ő az igazi, csak amíg gyámság alatt volt kontrolálták.
Ezt mindenki döntse el maga hogy jót tett neki vagy sem.
Az én véleményem hogy amíg gyámság alatt volt rendesen szedették vele q gyógyszereit, oda figyeltek a Britney Spears márka fenttartására, és dolgozott.
Amióta nincs gyámság alatt láthatóan lerobbant, egyre csúnyább, és egyre rosszabb mentális állapotban van. Dolgozni nem akar, és balhézik.
Egy beteg, idióta nő, hiába volt régen hatalmas sztár...
Sajnos, teljesen leamortizálta saját magát, a drogok fontosabbak, mint a gyerekei, és az élete. Egy drogos, elmeborult, elcsúnyult, öregedőfélben lévő, kiégett nő lett belőle! Egyáltalán nem pozitív példa a fiataloknak!
Hu 6-os te az életednek minden gyászát szegény Britney Spears-en töltötted ki.
Ő nem csak hatalmas sztár volt, hanem megváltoztatta a Pop ipart. Aki ismeri annak nem is kell ezt magyarázni...
Viszont megnéztem volna hogy te mit kezdtél volna olyan hírnévvel, amibe ő belecsöppent. Mindenki akart ebből a nőből egy darabot, a média, a családja mindenki szétszedte. Egy olyan ember nem volt egész életében aki nem használta volna ki.
Drogok... hát ha drogozik akkor egész jól tartja magát. Tudod ha depresszióval küzdessz, az meglátszik rajtad. Persze nem álítom hogy nem fogyaszt ezzel a céllal, de na, ez az ő dolga. A gyerekei pedig a világnál is fontosabbak voltak neki, olvasd el a könyvét, az egész gyámság alatt velük fenyegették őt... inkább hálátlan jó létbe született kis szar darabok. Ha az én anyámnak lenne szüksége rám ott lennék, mert az ANYÁM.
Pozitív példa a fiataloknak? Hah, nyugi, egy fiatal sem lesz Britney Spears. Belőle csak egy volt, lesz, marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!