Igaz, hogy a lestyán valamikor ősi magyar fűszer volt?
Allitolag Afganisztan-Iranbol szarmazik. A francia konyhaban is kedvelik van ahol a gyokeret is fogyasztjak. Nalunk nepiesen "fake cellery" a neve, keves amcsi ismeri, de akik kostoltak a levesemet ajuldoztak hogy milyen finom...:-)
A vasarnapi leveshez csak petrezselyem zoldje engedelyezett!
A gyokeret gyogyszeriparban is hasznaljak...
4-es vagyok.
"A vasarnapi leveshez csak petrezselyem zoldje engedelyezett!"
Bocsáss meg, de ezt ki írta elő? Majd valami sámánon keresztül megüzenem nagymamámnak, hogy megszegte a törvényt! De biztosan azért volt utánozhatatlanul finom a húslevese, mert illegálisan fűszerezte. 🤣
@6...:-)))
Finom levest csak magyarok, erdelyiek vagy 3-5 csillagos franciak foznek, helytelen fuszerezessel barmit lehet rombolni...
@6
Egy jo etterem nem Nagymami (esetemben Nagypapi) izlese jovoltabol
hires! (jelenleg az amcsi Cicusnak probalok fozni, de nem konnyu probalkozom
csomborral...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!