Éjjeli átázás ellen?
3 éve jött meg először, akkor nagyon ritkán volt és kevés is, de mióta rendszeresebb lett és minden hónapban megkön, éjjelente nem mindig, de viszonylag gyakran átázok, annak ellenére is, hogy napközben nem erős a vérzés.
Próbáltam már olyan tanácsokat is megfogadni, hogy
-valaki fordítva teszi be az éjszakai betétet, szóval a hosszabbik része van előle és tud hason aludni. Oldalt átáztam.
-valakinél láttam, hogy 2 betétet tesz be, egyet előrébb, másikat hátrébb úgy, hogy közepén is fedjék egymást, így elől és hátul is hosszú. Ugyanúgy oldalt áztam át.
Számomra a tampon és a menstruációs kehely is kényelmetlen, próbáltam már.
Esetleg valami tanács? Előre is köszönöm szépen. :)
Léteznek úgynevezett menstruációs bugyik, azokkal érdemes lehet próbálkozni, különböző fazonok közül is lehet válogatni, biztos tudnál olyat találni, ami elég jól tartana ahhoz, hogy ne okozzon problémát. Ők például egy magyar cég, ha jól tudom, és ezzel foglalkoznak: [link]
Én személyesen még nem próbáltam a mensis bugyikat, viszont nekem az bevált, hogy a bugyimra felveszek még vagy egy alsónadrágot (amióta a párommal együtt lakunk és kölcsön tudok kérni) vagy régebben ilyen "boyshort" fazonú fehérneműt, és akkor a dupla réteg már egybentartja a dolgokat annyira, amennyire kell :)
Milyen márkájú éjszakai betétet használsz? Mert az is lényeges, hogy jó nedvszívó legyen. Illetve még egy opció: vegyél fel dupla bugyit éjjelre, hogy jól odaszorítsa a betétet, mert lehet, hogy a betét és az altested közötti hézag miatt folyik ki.
A tampont elhiszem, hogy nem jó, de a kehellyel még tegyél próbát nyugodtan, minden kehely másfajta, és mindenkinek más válik be, FB-on csoportjuk is van, a paramétereidnek megfelelőt válassz, és számos előnye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!