Nagyon nehéz a FEAST teszt?
Figyelt kérdés
Tudom hogy aki volt már rajta nem beszélhet róla, csak érdekelne hogy mennyire nehéz átmenni rajta.
Egy átlagos képességű ember meg tudja csinálni?
2024. ápr. 13. 14:49
1/2 anonim válasza:
A légiforgalmi irányítás különböző területei a legkevésbbé sem átlagos képességű embernek valóak.
2/2 anonim válasza:
Szia, én nemrég mentem át rajta. Nekem nem volt nehéz, mivel megvannak a képességeim hozzá :D Akinek nincsenek, annak nyilván nehéz. Alapvetően az emberek kb. 5% megy át a teszten. Kell hozzá gyors reakcióidő, szabálykövetés, jó memória, térlátás, erős angol nyelvtudás stb. Ezek olyan készségek, amiket igazán fejleszteni sem lehet (csak az angolt). Vagy van, vagy nincs. Ha neked való a pálya, menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!