Mit tehetnék ma 2010.10.28-án kaptam egy víz számlát 1084 Ft-ról amit 8 napon belül be kell fizetnem, különben kikötik a szolgáltatást, de sajnos egy Ft-om sincs, kölcsönkérni senkitől nem tudok?
Ilyen kicsi összegnél kétlem, hogy kikötnék a vizet.
Mikor jutsz pénzhez? Hívd fel őket és mondd el, hogy ekkor és ekkor kapsz pénzt, és abból első dolgod lesz kifizetni.
Akármilyen hihetetlen a szolgáltatókkal is lehet beszélni...
Nincs 1000Ft-od? És 8napon belül nem is lesz??
Addig mit eszel?? Áhh bocsi ez nem is ide tartozik, csak ilyenkor látom igazán mekkora a szegénység!
Ja, és még csak 27.-e van. Akkor ezt a számlát csak holnap kapod meg, így nyertél még 1 napot.
Hajrá!!!
Nincs 1000Ft-od, de az internet az a lenyeg h legyen.
Hät, gratulälok!
"internet a lényeg hogy legyen" Hát ez marha vicces...És az eszedbe sem jut hogy a kérdező már esetleg befizette az összes számláját,köztük az internetet is és nem maradt pénze. Szeretem mikor így egyből lefikázzátok az embert. Marha vicces... egyből lehurrogni a másikat.
Ha esetleg nincs pénzed,de van aranyad vidd el zálogházba,adnak érte pár Ft-ot,vagy igaza van az egyik hozzászólónak,hogy beszélj velük,hogy csak később tudod befizetni a számlát.
Ha tudom, hogy ennyire szükösen elek, akkor alap, hogy lemondom a netet.
"lenyeg h net legyen" voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!