Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le a kati-rol?

Hogyan szokjak le a kati-rol?

Figyelt kérdés

19 éve fiú vagyok.. régen csak alkalom adatán spuriztam vagy ekiztem.. majd kipróbáltam a kati-t, nyár közepe fele kezdtem el és vasárnap toltam utoljára 1gt. volt h 1 éjszaka szobába elnyomtam 2gt és sajana nem is 1x volt ilyen..

LÉNYEG A LÉNYEG HOGY KÍVÁNOM ÁLLATÁBA EGY 7 UTÁN AZT ÉRZEM HOGY JÓLESNE MÁR ÉS RÖGTÖN VESZEK!

gyomromban érzem h kívánom de nagyon és nem tudom hogy hogy lehetne elnyomni ezt az érzést !? elvonora nem szeretnék menni de folytatni se szeretném mert lassan már az életemen kellene gondolkozni nem elbaszni erre a szarra a pénzem..tippeket várok.. köszi

2010. okt. 26. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
19 éve fiú vagy? és előtte Kati volt a neved? :O
2010. okt. 26. 23:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Bízzál az orvosi titoktartás intézményében és - javaslom, - keress fel szakorvost, aki tudatos, bevált, hatékony módszer ajánlásával, - esetleg gyógyszer felírásával, - rendszeres ellenőrzéssel tud a segítségedre lenni. Ne bízd a véletlenre a leszokást, - ha komolyan gondolod!

Ha nem gondolod komolyan a szer abbahagyását, akkor felejtsd el kérlek, amit javasoltam Neked!

Higgy őszintén a sikeredben, - ahogy én is bízom benne!

2010. okt. 27. 01:10
 3/7 A kérdező kommentje:
szerintetek ha elkezdenék szedni pl sanaxot ? mindig mikor rámjön h kell kell akkor bekaok egy sanaxot ?!:D
2010. okt. 27. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

Ákos, te vagy az??:D

Na jó, viccet félretéve, csak akaraterő kérdése, ha le akarsz vele állni, le fogsz.Az első pár héten kívánni fogod, akkor kell magad valamivel elfoglalni, a sanax se megoldás, kb. olyan, mintha azt írtad volna, hogy: "Le akarom tenni, amikor rámjön, hogy használnám, megiszok egy felest, az jó?"

Érted, ugye?!:D

2010. okt. 27. 19:13
 5/7 anonim válasza:
Nekem sajnos az kellett a drogokról való "leálláshoz" (azért emelem ki a leállást, mert igazából még nem álltam le, csak áttettem a függőségem más dolgokba), hogy párszor halálközeli állapotba kerüljek. Volt köztük rengeteg pánik is, stb. Ne várd meg ezeket az állapotokat, ha nem akarsz elvonóra menni, akkor keress más pótcselekvéseket addig, amíg a függőségeddel nem tudsz mit kezdeni, de semmiképp ne a drog legyen az. És egy pszichológus talán sokat segíthet magának a függőségnek a megoldásában, mégpedig úgy, hogy kiderítitek mi az oka.
2010. nov. 21. 10:04
 6/7 anonim válasza:
hasonló kor, hasonló problémák.. :S ráadásul nagyon ki vagyok egy lány miatt, azért is fogtam hozzá... nehéz leállni, én csak hétvégenként szoktam, de akkor ipari mennyiségbe :S (4-5) másnap a depi, plusz eszembe jut a csaj, csak sírás szenvedés az elkövetkező 1-2 nap.. :S asszem elmegyek orvoshoz.. tegyél te is így!
2010. nov. 22. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
4hónapig heti 5alkalommal alkalmanként átlagosa 1-g katizás után egyik napról a másikra abbahagytam. előtte minden nap ment a thc is ugye, de már 3hónapja semmi, hirtelen elhatározás volt, és csak annyi a titka hogy FOGLALD LE MAGAD, kerüld azt a társaságot akivel nyomod. cső
2010. nov. 23. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!