Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Aki használt már "varázsgombát...

Aki használt már "varázsgombát" az írna nekem róla? Minden érdekel

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Az mi? Magic mushrooms?
2010. okt. 28. 16:44
 2/4 A kérdező kommentje:
igen
2010. okt. 28. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Brutális, semmihez sem fogható. Nekem másfél óráig semmi hatása nem volt, csak kicsit fura volt az érzékelés. Elszívtunk ekkor egy dzsót, az kicsit megkavarta a dolgokat, de még mindig semmi. Ekkor már kicsit bedühödtem, ezért elszívtam egy kéjgázas lufit (habpatron). Na onnantól totális KO. Hallucinációk csukott szemmel, hallucinációk nyitott szemmel. Hangok látása, tapintás látása. Néhány óra múlva már a legtermészetesebben konstatáltam, hogy láttam a hangokat, mi sem természetesebb. :D Közben össze-vissza hallucináltam mindent. Gyerekkori emlékek, érzések hada. Random képek, nonfiguratív és dolgokat ábrázolók is. Néha ijesztő dolgok is előjöttek, de azokat tudatosan hamar el tudtam hessegetni. Nagyon durva, ahogy a lufi berobbantotta az egészet, dettóra mint az első MDMA élményemnél.
2011. febr. 15. 03:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen azt elfelejtettem, hogy agyilag nagyon megterhelő, nem lehet tőle aludni, mert ha becsukod a szemed, akkor nem sötétséget, hanem képek ezreit látsz.

Meg nekem két napig egy lájtos depresszió volt utána, furcsa volt újra "itthon" lenni, visszacsöppenni az eddigi életembe és problémáimba. De ezt némi zölddel meg patronnal helyreraktam hamar. :D

2011. febr. 15. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!