Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért istenítik meg imádják...

Benedek5 kérdése:

Miért istenítik meg imádják ennyien Debrecent amikor meg közbe az a város egy fullasztó sivár koszos betonfalu?

Figyelt kérdés
ápr. 6. 15:57
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Amúgy azt el kell mondanom kedves 9 es válaszoló hogy Debrecenben is előfordult már velem többször is hogy járókelők szóltak be nekem! Csak hogy tudd.
ápr. 8. 20:19
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez érzem Egerrel kapcsolatban. Születésem óta ott élek és én nem ajuldozok mint a turisták, hogy jaj de szép, kis ékszer doboz stb. Mert amúgy minden rohadt drága, albi, lakás megfizethetetlen, külvárosi részek lepukkantak, sok a drogos zombi, szeméthegyek, kevés a szórakozóhely, ahol én lakom ott tele van irigy, pletykás öregekkel.
ápr. 20. 11:49
 13/25 A kérdező kommentje:
De te nem tudod még ezek szerint hogy milyen rossz ez a k*rv@ debreceni légkör kinézet építészet cívis mentalitás pszichésen beteg falusi konzervatív lokálpatriotizmus.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ápr. 20. 16:42
 14/25 anonim ***** válasza:
Ha valaki akkor én aztán tuti, hogy sose szerettem Debrecent, de akkor sem olyan sz@r hely mint amilyennek a kérdező próbálja itt mindenáron beállítani. Egerbe jártam fősuliba és mindig felüdülés volt visszajönni Debrecenbe, mert sokkal több élet van Debrecenben, meg sokkal több lehetőség mint Egerben. Pedig Eger körül vannak hegyek, meg van egy patak is ami átszeli a várost, meg nagyon szp belvárosa van, amik nekem egy várossal kapcsolatban alapvető igények, Debrecennek meg egyik sincs mégis sokkal jobb hely Egerhez képest és még egy rakás más magyar városhoz képest is. Egyszerúen fel kell fogni, hogy Debrecen még bőven a kisváros kategória és ahhoz képest el kell ismerni, hogy elég sokminden van itt. Az csak szubjektív vélemény, hogy kinek melyik város tetszik jobban, de ettől még az sem lez feltétlenül egy sz@r hely, amelyik nem tetszik nekünk. Egyébként Szeged szerintem is jobb hely mint Debrecen, de ettől még Debrecen sem annyira sz@r.
ápr. 20. 20:02
 15/25 A kérdező kommentje:
Én ahogy elballagok a gimiből utána rögvest húzok le szegedre egyetemre és utána ha lesz olyan nagy szerencsém ott is fogom leélni az életem további részét is!
ápr. 20. 20:32
 16/25 anonim ***** válasza:
15# Az a te bajod.
ápr. 20. 21:55
 17/25 A kérdező kommentje:
#14 akkor te ezek szerint marha szerencsés vagy hogy neked felüdülés volt debrecen. Én is voltam már Egerben de csak átutazóban és nekem sokkal sokkal szimpatikusabb volt az a város mint ez a gusztustalan szürke arctalan varázstalan Debrecen!
ápr. 21. 07:21
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
17# Kicsit mélyrehatóbb tapasztalatokat lehet szerezni egy városról úgy, hogy napi szinten ott élsz több éven át, mint átutazóban látni pár percig milyen szép hely, ehhez szerintem nem kell sok ész, hogy felfogd. Ráadásul nem is ma jártam oda suliba hanem több éve, és már akkor is az volt, hogy Eger k@rvára unalmas hely volt, alig történt ott valami, a belvárost, leszámítva pedig totál jellegtelen, falusias, sivár város, semmivel se jobb mint Debrecen, ráadásul a szintkülönbségek egy idő után inkább hátrányosak, no meg sokkal többet esik ott az eső, a hegyek közelsége miatt. Debrecenben már akkor is sokkal több élet volt, rendezvények, koncertek, emberek, forgalom az utcán, csomó üzlet stb., nem az a világvége hangulat mint Egerben. Azóta pedig Debrecen sokkal többet fejlődött mint Eger, tehát még nőtt is ez a különbség két város között. Nem azt, mondom, hogy Eger sz@r hely félreértés ne essék. De ha választanom kellene, hol éljek akkor inkább Debrecennél maradok.
ápr. 21. 18:39
 19/25 A kérdező kommentje:
igen ez valóban igaz hogy Debrecen Egerhez képest fényévekkel jobb élhetőbb hely de én amióta Szegeden már voltam 4*(marha nagy szerencsére) azóta azt kell hogy mondjam SOKKAL szívesebben élnék ott sokkal szívesebben járnék inkább oda egyetemre mint ide a Debrecenibe (Szegedre szeretnék amúgy is járni egyetemre) egyébként nekem Debrecen is nagyon unalmas hely egyszerűen nem sok mindent lehet ebben a városban csinálni! Itt nőttem fel Debrecenben magát a várost IMÁDOM!!!De én azt mondom hogy "SZEGED A MINDENEM"!
ápr. 21. 20:06
 20/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, idáig végig fikáztad Debrecent, most meg kiderül, hogy közben meg imádod. Akkor milyen lehet az, ha utálsz valamit?
ápr. 21. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!