Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Walter Sobchak nevű felhasznál...

Walter Sobchak nevű felhasználó meg tudja adni az e-mail címét?

Figyelt kérdés
Azt írta valamelyik kérdésnél, hogy Észak korea-val foglalkozik.
2010. okt. 26. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Az email címemre ne nagyon számíts, de itt vagyok ha kellek.
2010. nov. 22. 22:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Valahol írtad, hogy Észak-Koreával foglalkozik. Pontosan mit ért ezalatt? Érdekelne, mert én is érdeklődök Észak-Korea iránt.
2010. nov. 23. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
A Koreai Néphadsereg haditechnikájával és harcmodorával foglalkozom, persze csak hobbi szinten.
2010. nov. 23. 22:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudja véletlenül, hol lehet É-Koráról tanulni (gazdasága, történelme stb.)? Hallottam már "Észak-Korea szakértőkről, ők hol tanulják az ahhoz szükséges dolgokat, mert szívesen foglalkoznék én is valami hasonlóval (nem ideológiai meggyőződésből, pusztán csak érdeklődésből).
2010. nov. 24. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos Észak-Koreáról elég nehéz bármit is tanulni, tekintve, hogy iszonyatosan zárt ország, minden apró információba úgy kell kapaszkodni. Az egész a találgatásokról és feltételezésekről szól.

Ami jó oldal az például az nkleadershipwatch.wordpress.com , itt elég komoly elemzések vannak. Vagy pár napja indult be a neves KPA (Koreai Néhadsereg) szakértő J. Bermudez oldala a kpajournal.com .

Amit még ajánlani tudok, az az angol Wikipédia Észak-Koreával foglalkozó részei. Viszonylag pontosak, Bermudez munkáit is forrásként használják, habár van rajta egy két elavult, azóta már megcáfolt infó.

2010. nov. 24. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!