A sörözőkben a takarítónő használja a női WC-t?
Mivel fiú vagyok, ezért engem nem zavarna, ha egy sörözőben a női WC be lenne zárva, viszont a férfi WC nyitva lenne.
Férfiak járnak sörözőbe. Előfordul az, hogy egy apuka a fiaival megy a sörözőbe. Ilyenkor az apa magának sört vesz, míg a gyerekeinek üdítőt.
A sörözőben a női WC arra szolgál, hogy az eladónő meg a takarítónő tudjon vécére menni?
Te kérdező, nem lehet hogy te véletlenül egy söröző nevű melegbárba jársz?
Mert azokban a sörözőkben, ahol én megfordulok, szinte mindig vannak lányok-nők-asszonyok a vendégek között...
Válasz a 3-asnak: a sörözőben csak italt lehet kapni.
Én láttam olyat, amikor egy sörözőben egy asztalnál férfiak ülnek. Ők vagy agglegények, vagy ha egyáltalán van feleségük, akkor a nejük otthon marad, s csak a férfi megy a sörözőbe.
5. Miért füllentesz?
Egyébként a jog azt írja elő, hogy ahol van helyben fogyasztás, ott KÖTELEZŐ illemhely. Lehet koedukált, de akkor piszoár nélkül.
A személyzetnek meg van külön.
Bár pesti vagyok, az elmúlt harminc évben bejártam széles e hazát. Rengeteg sörözőben is megfordultam. Olyannal nem találkoztam, ahol csak sör lett volna, és olyannal sem, ahol csak férfiak lennének.
Egyébként a létező nőit miért záratnád be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!